Werving en selectie

Rekruteren in procurement, supply chain en facility management is ons vak.

Wanneer u een vacature hebt, dan ziet u die liefst zo snel mogelijk ingevuld met de juiste kandidaat. Pro-Cured is uw partner in recruitment. We nemen u het hele traject of een deel ervan uit handen, zodat u geen kostbare tijd verliest.

Alles start bij een verregaand begrip van uw noden en duidelijkheid over de gedragscompetenties, de vaktechnische competenties en de achtergrond die nodig zijn om een bepaalde functie in te vullen. Daarom starten we altijd met een vooronderzoek, waarna we samen met u de optimale wervingsstrategie uitstippelen.

Naar welke competenties en vaardigheden bent u op zoek? En welke functiegerelateerde competenties heeft de kandidaat van uw dromen in huis? Daarna zetten we alle middelen in om discreet de juiste profielen voor uw vacature te vinden, evalueren en aanbevelen:

  • In onze omvangrijke Pro-Cured databank zitten tal van gemotiveerde kandidaten die we snel en effectief kunnen benaderen. Maar we zoeken tegelijk ook actief verder via externe databases zoals Stepstone, Monster, …
  • Is het voor een functie niet aangewezen om via de klassieke kanalen te rekruteren, dan gaan we via executive search discreet op zoek naar goede kandidaten. In onderling overleg bepalen we potentiële te contacteren bedrijven en kandidaten, die we nadien discreet en persoonlijk benaderen.
  • Wilt u uw vacature graag via online, offline of social media kenbaar maken? Pro-Cured stelt u het meest geschikte medium voor op basis van het vooronderzoek en onze expertise.
  • Hebt u meerdere vacatures voor een min of meer gelijk profiel? Dan starten we een traject van continu rekruteren op voor een bepaalde periode. Zo zorgen we ervoor dat u efficiënt en snel alle juiste mensen vindt.
Contacteer ons