10 JONGE (AANKOOP) WOLVEN STAAN VOOR U KLAAR.

Nog een paar dagen om u in te schrijven voor onze GRATIS INFOSESSIES Junior Class Procurement op 25/10/2017 te Antwerpen.  Nog niet ingeschreven?

DIT ZIJN 5 REDENEN WAAROM U ABSOLUUT MOET KOMEN:

  1. 4 straffe gastsprekers: De 4 gastsprekers van deze workshop kunnen niet wachten om u te ontmoeten en hun kennis met je te delen. In de ban van Procurement? Nood aan visie over Procurement? Interesse hoe de generatie Y best functioneert op de werkvloer? Nood aan een flexibele HR-oplossing om mensen met een basiskennis aankoop te plaatsen? Hier vind je werkelijk alle informatie onder één dak.
  2. Wat mogen we verwachten van de toekomstige inkoper?: Wat is zijn profiel om te beantwoorden aan de inkoopfunctie in de komende jaren?
  3. Ontdek de kracht van een innovatief Junior Class Procurement model: Benieuwd naar ons opleidingsprogramma? Enkele collega’s delen hun ervaringen hoe ze young potentials hebben geplaatst via Junior Classes. Je komt te weten wat de opportuniteiten zijn en waar de hindernissen liggen. Flexibliteit, transparantie en innovatie alom!
  4. Gratis waardevolle interactieve workshop: Deze infosessie en alle content is helemaal gratis! Topsprekers delen hun visies en ervaringen mbt ‘the war for (procurement) talent’ en nemen jou mee in een discussie over een actuele topic.
  5. Netwerking: Bij een drankje en hapje, hebt u volop de kans om met uw Procurement- en HR peers van gedachten te wisselen over hoe u de juiste aankoopprofielen aantrekt en aankoop naar een hoger niveau tilt.

IK SCHRIJF MIJ NU IN VOOR ONDERSTAAND PROGRAMMA