Over ons 2017-06-14T10:51:19+00:00

Over ons

Pro-Cured is uw recruitment partner in de zoektocht naar nieuw talent in procurement, supply chain en facility management. We brengen bedrijven en kandidaten met elkaar in contact en bouwen hierbij verder op onze meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Als een echte partner in business houden we ervan om met u mee te denken. We voelen ons graag betrokken bij de projecten die we voor u beheren of uitvoeren en streven dan ook het liefst naar langetermijnrelaties. Kennis delen is ons ding: wie met ons in zee gaat, mag rekenen op talloze cases, voorbeelden, templates en tools.

Ons team is klein maar ontzettend toegewijd. Bovendien voelen we ons gedragen door de groep Harvey Nash, waarvan we deel uitmaken. De leiding van Pro-Cured is in handen van Ronald Jordens, die meer dan 25 jaar ervaring kan voorleggen met nationale en internationale aankoop-,  supply chain- en facility managementfuncties en met het bedenken van HR-oplossingen voor tal van grote en middelgrote bedrijven.

Ons kleine, maar fijne team, werkt uitstekend met elkaar om zo de beste resultaten te bereiken. Proactief en gemotiveerd als ze zijn, groeiden ze ondertussen uit tot echte experts met ieder voor zich specifieke vak-, markt- en productkennis.

Wilt u ons nog beter leren kennen? Volg ons dan op Twitter, LinkedIn of neem contact op. Dan maken we persoonlijk kennis.

Ronald Jordens
Ronald Jordens
Annabelle Maes
Annabelle Maes
Kim Verstraeten
Kim Verstraeten
Contacteer ons

– WORK HARD, HAVE FUN, MAKE A DIFFERENCE –