Matchmakers in procurement, supply chain en facility management

Goede aankoop-, supply chain of facility medewerkers vinden: bij Pro-Cured hebben we er ons vak van gemaakt. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning dan wel naar een toptalent  om vast in dienst te nemen: u kunt rekenen op onze ervaring in de sector. Samen gaan we op zoek naar de gedroomde match, op maat van uw bedrijf én van uw budget.

Ontdek onze formules en wat we voor u kunnen betekenen:

mail me uw vraag
Volg ons op LinkedIn

Werving en selectie

Zeg ons wat u zoekt, en wij gooien onze expertise in procurement, supply chain en facility management in de weegschaal. Samen vinden we de ideale kandidaat voor uw vacature.

lees meer

Try & hire

Wilt u eerst ervaren hoe een nieuwe medewerker het ervan af brengt in uw bedrijf? Via de formule Try & Hire krijgt u de kans om na een vrijblijvende proefperiode de samenwerking te evalueren, vooraleer u een beslissing neemt.

lees meer

Interim management of detachering

Tijdelijk nood aan extra slagkracht? Wij detacheren de geknipte man of vrouw voor een bepaalde periode naar uw bedrijf. Ofwel: onze professionals als extra versterking voor uw team.

lees meer

Junior Classes

Wel jong, niet ervaren. In onze formule Junior Classes gaan we op zoek naar jong toptalent, om het daarna onder de vleugels van ervaren Topcoaches tot volle ontwikkeling te laten komen. Op maat van uw bedrijf!

lees meer

Onze tevreden klanten