Ruim 20 bedrijven reageerden op onze uitnodiging om deel te nemen aan onze workshop Junior Class Procurement.

Een geslaagd event met boeiende gastsprekers en tal van bedrijven waren gecharmeerd over hoe Pro-Cured jong aankooptalent selecteert en klaarstoomt voor de arbeidsmarkt. Intussen staan er 10 jonge gemotiveerde en enthousiaste aankoopwolven klaar u voor!

Onze gastsprekers deelden met tal van Procurement, HR en Business professionals hun visies over:

  1. De toekomst van de aankoopfunctie en welke must-have skills aankoopprofielen hierbij nodig zullen hebben: bij young potentials vertrekken we bij Pro-Cured vanuit de juiste soft skills, waarbij wij een aankoopopleidingsprogramma en -methode ontwikkeld hebben om de hard skills aan te leren.
  2. Hoe aantrekkelijk zijn organisaties voor ‘Generation Y’? Bij het selecteren van jongeren voor de aankoopfunctie is het belangrijk om hen goed te begrijpen vanuit hun tijdsdenken en welke prettige werkomgeving ze zoeken. Te weten dat ze op zoek zijn naar emotie en beleving die gericht is op zelfstandigheid, individuele begeleiding, fair-play gekoppeld aan nuttig werk, waarbij ze door een open communicatie een persoonlijke impact op hun resultaten nastreven. Sociale verbondenheid is hierbij cruciaal.
  3. En last but not least: de oplossing die Pro-Cured hier met haar concept Junior Class Procurement kan aanbieden.

We willen graag alle aanwezigen bedanken en een extra bedankje naar onze gemotiveerde Juniors!